Laat het spuit en lakwerk van uw auto aan ons over

Het schilderen, spuiten en lakken van een auto is niet altijd even gemakkelijk. Het overspuiten van een compleet voertuig is vaak minder lastig dan het behandelen van een specifiek onderdeel ervan. Om deze reden wordt het spuitwerk bij Carrosserie Putzeys uitgevoerd door vakmensen met behulp van een moderne spuitinstallatie.


Contacteer Ons

Spuit -en Lakwerk bij Carrosserie Putzeys

Bij vrijwel iedere vorm van schade aan uw wagen zal er ook een reparatie van de laklaag plaats moeten vinden. Het overspuiten van een volledig voertuig is relatief minder ingewikkeld dan het opnieuw lakken van een specifiek onderdeel van de wagen. In dergelijke gevallen dient de lak namelijk precies overeen te komen met de originele kleur van de wagen en dat vereist moderne spuitinstallaties en professionals met ervaring. Bij Carrosserie Putzeys kan u rekenen op beide. Of u nu een nieuwe kleur voor uw voertuig wilt of nood heeft aan het lakken van een specifiek vervangend onderdeel, bij Carrosserie Putzeys bent u in goede handen.

Montage & Afwerking

Kwaliteitswerk bij Carrosserie Putzeys

Het spuiten van carrosserie is een vak apart, zeker wanneer het om specifieke onderdelen van de carrosserie gaat. Alvorens over te kunnen gaan tot het spuiten van de onderdelen moet eerst het precieze verfmengsel bekomen worden. Hiervoor beschikt Carrosserie Putzeys over ervaren personeel en een moderne spuitinstallatie, met als resultaat een laklaag van hoge kwaliteit voor zowel volledige carrosseriën als specifieke onderdelen van de wagen. Daarnaast let het bedrijf ook goed op de beschermende rol die de lak speelt, iets dat bij veel andere bedrijven in de sector wel eens over het hoofd wordt gezien. De lak beschermt de carrosserie van uw wagen tenslotte ook tegen weersinvloeden en andere zaken, dus het is van belang dat de lak van goede kwaliteit is. Bij Carrosserie Putzeys wordt gebruikt gemaakt van verven van hoge kwaliteit en wordt het spuitwerk gedaan door ervaren professionals.