Carrosserie Putzeys zorgt voor de montage en afwerking van uw auto

Voor een kwaliteitsmontage en een zorgvuldige afwerking moet u bij Carrosserie Putzeys in Hasselt zijn. Al sinds 1963 monteert Carrosserie Putzeys zowel nieuwe als gerepareerde onderdelen op alle soorten wagens, met een uniek oog voor detail bij de afwerking. 


Contacteer Ons

Montage van nieuwe en vervangende onderdelen

Na het demonteren van de beschadigde onderdelen van de carrosserie van uw wagen en het verhelpen van de schade dienen de gerepareerde of nieuwe onderdelen weer gemonteerd te worden. Het is van groot belang dat dit gebeurt volgens de exacte richtlijnen van het merk van de wagen in kwestie en dat het onderdeel in de oorspronkelijke staat wordt teruggeplaatst. Bij Carrosserie Putzeys kan u terecht met ieder automerk en kan u rekenen op meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van montage. Laat uw voertuig repareren bij Carrosserie Putzeys en uw wagen zal er weer als nieuw uitzien. Daar komt nog bij dat de kosten van alle montagewerken gedekt worden door vrijwel iedere verzekering.

Het belang van de finishing touch

De laatste stap bij de reparatie van uw wagen is de afwerking. Dit gebeurt in de montageruimte van de werkplaats en wordt uitgevoerd door de specialisten van Carrosserie Putzeys. Zeker in het geval van gedeeltelijke reparaties aan de carrosserie van uw auto is het belangrijk dat de uitgevoerde werkzaamheden niet langer zichtbaar zijn. Een oog voor detail en een zorgvuldige manier van werken zijn daarom essentiële eigenschappen van onze personeelsleden wanneer zij aan de afwerking van uw voertuig beginnen. Daarnaast voeren zij ook nog een laatste, grondige controle van de montage uit, om er zeker van te zijn dat u uw wagen in de best mogelijke staat terugkrijgt.