Demontage en plaatwerk van uw auto door Carrosserie Putzeys

Al meer dan 50 jaar kunt u terecht bij Carrosserie Putzeys voor demontage en plaatwerk aan uw wagen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de professionele demontage van beschadigde onderdelen, terwijl vervangend plaatwerk van de hand van erkende vakmensen komt. 


Contacteer Ons

Demontage

De reparatie van schade aan uw voertuig begint over het algemeen met de demontage van de beschadigde onderdelen. Zo kan het chassis nader onderzocht worden en kan er zonodig ook een vervangend onderdeel geplaatst worden. Een vakkundige demontage is een essentieel onderdeel van het repareren van de wagen en bij Carrosserie Putzeys kunt u er zeker van zijn dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door specialisten die enkel gebruik maken van gereedschappen en vervangende onderdelen van de hoogste kwaliteit. Een bijkomend voordeel bij Carrosserie Putzeys is dat de demontage-werkzaamheden worden gedekt door de meeste verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen.

Plaatwerk

Onder plaatwerk vallen alle werkzaamheden die de reparatie of vervanging van platen aan uw auto betreffen. Zo halen de vakmensen bij Carrosserie Putzeys met gemak een deuk uit de carrosserie van uw voertuig in de state-of-the-art plaatwerkerij van het bedrijf. Ook het plaatsen van vervangend plaatwerk, in gevallen waarbij de originele platen teveel schade hebben opgelopen, gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. Nieuw plaatwerk wordt daarna vakkundig overgespoten, zodat er geen verschil meer te zien is tussen het originele plaatwerk van uw wagen en de vervangen onderdelen. Carrosserie Putzeys beschikt over een moderne spuitinstallatie en personeel dat gespecialiseerd is in het mengen van iedere kleur. Na een reparatie bij Carrosserie Putzeys ziet uw wagen eruit als nieuw.